ONE DIRECTION ÖNSKAR SINA FANS ETT GOTT NYTT ÅR


LÅT OSS RÄKNA LITE MATTE [PÅ ONE DIRECTIONS SÄTT]


Den 24 Juli 2010 = One Direction skapades.
7 (Juli), 24, 10 = omvandlas till nummer.
7 + 24 + 10 = 41
4 + 1 = 5
5 = Liam, Louis, Zayn, Harry, Niall!


Zayns städerska ser en helt naken och dansande Zayn

Zayn Malik har som ni kanske redan vet anställt en städerska (säkert på grund av att han har en riktig 'festlig' period i sitt liv just nu).

Utan att Zayn tänkte på att han hade en städerska i sin lägenhet, dansade han runt i vardagsrummet spritt naken - till Bee Gees' 70-tals disco låt, Night Fever.

Efter att gått in i rummet där Zayn dansade, gick städerskan inte direkt därifrån. Istället stannade hon i rummet - för att vara säker på att hon har en full och mätt tanke om 'Zayn Junior'.

Och det var inte förrän Zayn, som plötsligt såg henne, skrek åt henne att lämna rummet som den unga kvinnan äntligen plockade upp sin dammtrasa och flydde.

Louis förklarade händelsen såhär: "Det var otroligt roligt! Zayn hade på sin radio på högsta volym och dansade till Night Fever helt naked när hans städerska helt plötslig gick in i rummet. Hon gick in när han var helt naken!".

"Men det roliga var att hon inte sa 'förlåt' och gick raka vägen ut. Nej, hon sa 'förlåt', tittade ner och bara stirrade. Hon var ganska chockad. Hon flämtade och sa 'förlåt, förlåt' några gånger och endast då  gick hon - Zayn skrek också lite!".

WE ARE DIRECTIONERS...
EN SAK VAR OCH EN UTAV ER VILL GÖRA INNAN NI BLIR 60 ÅR?Liam gillar att sova med Harry, och ingen får bajsa i turnébussens toalett

turnébusHarry Styles har medgett att han har en bild på Liam Payne i sin säng och i pojkbandets turnébuss. När han pratade med den engelska tidningen The Sun, sa Harry: "Turnébussen ser sjuk ut, jag har bilder på Liam i min våningssäng. Jag gillar det".

"Det är ganska konstigt, för de flest människorna har en tjej i sängen, men Liam ser i alla fall ut som en tjej" fortsatte Louis.

Pojkarna avslöjade även lite andra saker. Harry sa: "Louis har lagt sitt bisarra 'Best Pop Act' pris i slutet av sin säng".

Men det är Louis som ser ut att ha dragit det kortaste strået, och sa: "Min säng ligger bredvid toaletten, men vi har bestämt att ingen får "poo poo" (=bajsa) i bussen. Någon kommer säkert bli full och det slutar med att han kramar toaletten, men bara det och inget annat".

Vad mammorna tycker om att inte kunna träffa sina söner när de villONE DIRECTION = EN GRUPP AV BUSIGA POJKAR

One Directions Harry Styles är verkligen en fräck "busunge". Att visa sin bak i inspelningsstudion är bara ett av den 17-årige stjärnans bus.

"Harry gillar att ta ner sina byxor. Han visar alltid sin rumpa " sa Louis Tomlinson, enligt nowmagazine. "Jag har tidigare sovit och blivit slagen av Harrys penis runt hela mitt huvud. Den gick faktiskt runt hela mitt ansikte - vem skulle inte vara avundsjuk på det?".

Dock är det inte bara Harry som gillar att reta upp sina lagkamrater, utan hela bandet är praktiska skämtare.

"Dessa människor tycker att det är kul att komma in till mitt rum och spreja mitt ansikte med en brandsläckare" sa Niall Horan, enligt Celebs On Sunday. "När jag var på toa kom de in och tog bilder på mig".

Up All Night - iTunes januari rea!

Jul må vara över för detta år, men det goda är att folk på iTunes fortfarande firar. iTunes har mnskat priset på många av 2011:s bästa album, inklusive det fantastiska One Direction debutalbumet "Up All Night" så väl som bästsäljande låtar från många andra stora artister. Klicka här för att ta reda på mer om dessa fantastiska erbjudanden.

LIAM PAYNE: Ber fansen om hjälp

Tidigiare idag bad Liam sina följare att "trenda" #Comeonyoubaggies, och det gjorde de också! "#Comeonyoubaggies" ligger på först plats i Twitters "Worldwide Trends". Otroligt!När kommer One Direction till Sverige?

Det är många som frågar när One Direction kommer till Sverige igen, men tyvärr finns det inget exakt datum för det. Dock har de redan avslöjat att de kommer att komma hit någon gång nästa år, det vill säga år 2012. Vissa påstår att det är redan i januari/februari medan andra säger att det är redan i sommar.

Jag tror inte de kommer att komma i januari eftersom de redan har inbokade konserter i Storbritannien från den 3:e till 26:e januari. Så det blir nog inte i den månaden, men vi kommer säkert att få reda på när de kommer till Sverige inom kort.


WE ARE DIRECTIONERS...
JUL MED FAMILJEN: ZAYNS MAMMA ATTACKERAD & NIALL VISAR SITT RUM

När One Direction fick en dag, en enda dag, att spendera med sin familj för att fira jul (Zayn kanske inte
firar jul, han är ju muslim, men han har säkert inte något emot att spendera en dag med sin familj) stod
många fans utanför hans hus. När hans mamma gick ut, puttade Directioners Zayns mamma så att
hon ramlade på golvet! Inte alls bra directioners! Han har ju ett privatliv och jag tycker att det där var
jättelågt utav fansen som befann sig där.

Niall hade däremot en skönare jul, det fanns inga fans som attackerade
hans mamma utanför hans hus...

På Twitter skrev han: "Tillbaka till mitt rum, stökigt som alltid! Det är jul!", och sedan lade han ut en bild på sitt rum. I rummet kan vi se att han har många vattenflaskor (undra varför han inte dricker kranvatten när han är hemma?..) och många, många skor! (Han borde skaffa sig en skohylla). Och han hade ju rätt, det var rätt så stökigt i hans rum, men vi alla skulle säkert önska att vi var där inne just nu!

Klicka på bilderna för att få dem i större format.

SVAR PÅ TAL: ONE DIRECTION VÄRLDENS SÄMSTA BAND?


Att du tycker att One Direction är "ett utav dom sämsta banden" är väl en smaksak, men genom att påstå att "deras musik inte förmedlar något" och att "det ska vara snygga killar som sjunger" sjunker du lågt. One Direction bildades av en slump tack vare deras sångtalang, det är inte direkt så att man kollar på utseendet för att sätta ihop en grupp. Att de är otroligt snygga är bara en bonus! Och när du säger att de inte förmedlar något i sin musik får mig bara att undra om du ens vet vilka One Direction är? Deras musik baseras nästan bara på att säga till alla tjejer där ute att det är deras inre som räknas och inte det motsatta. Ska jag istället gå och lyssna på äkta musik? Så du menar att musiken som du lyssnar på, "deppmusik", är bättre? Jag vill inte hoppa på musikgenren nu, men vart leder de flesta "sådana sorts låtar" till? One Direction kanske är "falska" i dina ögon, men du behöver inte attackera gruppen för de har hjälpt så många tjejer att inte förlora hoppet och fortsätta att drömma. Du får hata dem hur mycket du vill, men våga inte påstå att de inte förmedlar något i sin musik! För du har ingen aning om vad de har gjort för alla sina fans. Och att de inte skriver sina låtar själv? Pss.. snälla. Du har verkligen ingen aning om vilka de är!

One Directions nya intervju med The Daily Star

One Direction hade nyligen en intervju med The Daily Star där de pratade om tiden i The X-Factor och vilka tävlande som de skulle vilja se som mästare detta år, eller rättare sagt denna 'säsong'. Förutom det avslöjade de även vilken artist de skulle vilja sjunga tillsammans med, och svaret var inte alls överraskande.Varför kallas Louis Tomlinson Boo Bear?Det finns faktiskt flera olika historier om det här, den första lyder såhär: I en intervju med en radiostation (kommer ej ihåg namnet på den) medgav Louis att hans mamma kallade honom för Boo Bear när han var liten, och efter att ha fått reda på det har resten av One Direction medlemmarna kallat honom för självaste Boo Bear.

Men den andra versionen säger att Louis fick sitt smeknamn Boo Bear av Harry som kallade honom för det i en radio intervju för några månader sedan.

Sedan finns det en tredje version som hävdar att Louis fick smeknamnet från sin mamma, men det var Harry som spred "Boo Bear" bland resten av 1D medlemmarna, och sedan vidare till fansen.

Men, NOTERA: Det finns fler som hävdar att den första versionen är sann, men man vet inte vilken utav de tre alternativen som är stämmer. Louis måste förmodligen gå ut och säga sanningen för att vi ska få svar på frågan.

GÅ IN PÅ THE HOT HITS OCH RÖSTA PÅ ONE DIRECTION!

Just nu är det den tiden på året där det är dags att få reda på vilken/vilka tonårsstjärna/-or är våra favoriter år 2011, och jag tror att vi alla vet vilka de är! Därför ska du, du, du gå in på TheHotHits och rösta på One Direction. Se även till att du samlar alla på t.ex. Twitter, Facebook eller bloggar att hjälpa till. Denna röstning kommer att avslutas på fredag den 30 december.

Flera utav er har säkert röstat, men sprid ordet vidare så att One Direction vinner. Just nu toppar Justin Bieber listan, men det är inte en så stor procentuell skillnad mellan honom och våra änglar. Så kom igen, rösta rösta rösta!

One Directions turnékrav: ett omklädningsrum med bastu


One Directions "bakom scenen krav" låter lite som något ett 80-tals metallband skulle be om. Uppenbarligen gillade 1D badtunnan och bastun som fanns i deras omklädningsrum i Wolverhapton konserten så mycket att de nu ber om samma sak i resten av deras 16 konserter.

När Louis pratade med The Sun, sa han: "Där har vi det. Innan varje spelning kommer vi ha ett bastu eller bada tillsammans". Tonårstjejer runt om i världen kommer att svimma så fort de hör denna nyhet.

Förutom bastun, brukar det även ligga rena byxor och strumpor framme för killarna. Förmodligen har de tillgång till det eftersom de 'glömmer' att tvätta.

Louis Tomlinson tackar alla directioners för födelsedagshälsningarna

One Directions underbara Louis Tomlinson har tackat fansen för alla födelsedagshälsningar som han fick både igår och idag. Nu är han ingen tonåring längre, utan våran Louis har fyllt 20 år.

"Hej Allihopa! Jag ville bara säga stort tack för alla födelsedagsmeddelanden som jag har fått. Ni gjorde min födelsedag ännu bättre, så tack jätte mycket! Vi ses snart" säger Louis i sin videohälsning.


Ett festligt videomeddelande från One Direction

Våra änglar har skickat en videohälsning till alla directioners där ute. I videon pratar Niall, som säger: "Hej allihopa! Som ni kan se har jag på mig festkläder inför julen, och vi vill säga en massiv 'God jul' till varenda en utav er runt om i världen för all ert stora support. God Jul! Jag hoppas att ni har det kul under jultiden. Ni är de bästa fansen i världen. Vi älskar er. Hejdå!"