I STOCKHOLM NU PÅ MÅNDAG!!!!

Nu på måndag den 13 februari kommer världens just nu hetaste pojkband till Stockholm för en blixtvisit. Bandet kommer bland annat att genomföra en exklusiv lägenhetsspelning i samarbete med radiostationen NRJ. När tävlingen om biljetter till spelningen lanserades i förra veckan kraschade NRJ:s hemsida. Tusentals har redan anmält sig till tävlingen som avslutas på måndag.

One Direction har redan nått stora framgångar i Sverige med debutalbumet ”Up All Night” som gick direkt in som etta på albumlistan när skivan släpptes 23 november. Idag är vi också glada över att kunna presentera att One Direction har sålt guld av ”Up All Night”. One Direction är aktuella med singeln ”One Thing” som är skriven av svenska Carl Falk och Rami samt Savan Kotecha.


Bandet har nyligen avslutat en utsåld Englandsturné och nu väntar lansering i USA. Välkomna tillbaka till Stockholm, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne och Niall Horan!

(KÄLLA: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sonybmg/pressrelease/view/pojkbandet-one-direction-paa-blixtvisit-till-stockholm-730981)

Postat av: dilara

När börjar hakim och knappaen (tid) & vilken kanal? snälla svara :)

2012-02-08 @ 19:04:27


DITT NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)


URL/BLOGGADRESS:


KOMMENTAR:

Trackback