ONE DIRECTION I BILOLYCKA!

One Direction var med i en bilolycka, eller snarare bussolycka, den 4 januari efter att deras turnébuss träffades av en bil i Birmingham.

Killarna var på väg till deras hotell efter konserten som de hade i den engelska staden när helt plötsligt en kvinnlig förare kraschade i deras fordon.

Dock rapporteras det att medlemmarna Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan och Liam Payne är alla oskadda och behandlas av sjukvårdade så snabbt polisen och räddningstjänsten var framme vid olyckan.

En källa nära The Sun säger: "Det var nära ögat. Killarna och deras två chefer var ganska skadade och behandlades i varierande grader av pisksnärt. Igår sågs de av en osteopat som gav dem klartecken".

Trots olyckan, återvände killarna till scenen den 5 januari i Plymouth. Dock var vissa av killarna fortfarande skakade , som följd av olyckan.

"De var nära att avbryta konserten på grund av kraschen, men killarna ville inte svika sina hängivna fans. Så snart som de fick klartecken beslöt de sig för att gå vidare med konserten".



DITT NAMN:
Kom ihåg mig?

E-POSTADRESS: (publiceras ej)


URL/BLOGGADRESS:


KOMMENTAR:

Trackback